B2B 

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita, joilla on myönteinen ympäristövaikutus.

Etsitkö brändättyjä valmisvaatteita, private label -tuotantoa tai haluatko vaatteita vähittäismyyntiin — meiltä saat kaiken tämän. Olitpa sitten vaatemerkki, b2b-asiakas tai jälleenmyyjä, me tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja kaikille yrityksille.  Edustamme kotimaista tekstiili osaamista ja toimimme asiakkaidemme kanssa ammattitaidolla. Meidän 100 % kierrätyskuiduista valmistettujen vaatteiden avulla pienennät hiilijalanjälkeäsi 50 % ja vesijalanjälkeäsi 99 % verrattuna neitseellisistä materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin.

Läpinäkyvyys ja avoimuus on avainasemassa vastuullisen tekstiiliteollisuuden toteutumisessa, jossa sekä sertifikaatit että läpinäkyvä viestintä ovat välttämättömiä.

Merkittävimmät muutokset saadaan aikaan yhteistyöllä. Vaikutetaan siis myönteisesti yhdessä.

VALMISVAATTEET

Etsitkö helppoa ja nopeaa vastuullista vaatevaihtoehtoa?

Tilaa valmisvaatteemme sellaisenaan tai omilla  painatuksilla, logoilla tai kirjailuilla. Tiimimme tekee parhaansa toteuttaakseen visiosi. Yksilöityjen vaatteiden minimitilaus on 50 kappaletta per painatus ja 150 kappaletta kantokasseissa. Pienemmistä määristä annamme myös tarjouksen sekä suositukset painotalosta.

Laske vaikutuksesi!
Valitse tuotteesi valmisvaate -katalogistamme

Ota yhteyttä sales@purewaste.com tarjousta varten.

PRIVATE LABEL -TUOTANTO

Etsitkö vastuullista ja räätälöityä vaatevaihtoehtoa?

Mallistomme lisäksi valmistamme tuotteita muille yrityksille heidän vastuullisuus tavoitteiden saavuttamiseksi. Tilaa toivomasi vaate, ja me valmistamme sen juuri haluamallasi tavalla: valitse istuvuus, väri, painatukset, tägit ja muut yksityiskohdat. Kerro meille ideasi ja me hoidamme loput. Tarjoamme tarvittaessa myös kattavan suunnittelupalvelun.

Minimitilaus on 1000 kappaletta per tuote.

Laske vaikutuksesi!
Helpoin vaihtoehto on käyttää ennakkotilaus -katalogiamme

Ota yhteyttä sales@purewaste.com tarjousta varten.

JÄLLEENMYYNTI

Haluatko tarjota ympäristöystävällisiä ja ajattomia vaatteita kilpailukykyiseen hintaan?

Pure Wasten valikoimasta löytyy T-paitoja, collegepaitoja, huppareita, collegehousuja ja muuta vaatetta jokapäiväiseen käyttöön. Nämä tuotteet antavat tarjonnalle ekologisen ja aikaa kestävän vaihtoehdon. Tarjoamme Pure Waste -tuotteita vähittäiskauppiaille sekä verkkoon että myymälöihin.

Ota meihin yhteyttä sales@purewaste.com kuullaksesi lisää vähittäismyynti mahdollisuuksista.

Olemme auttaneet yrityksiä saavuttamaan heidän vastuullisuustavoitteensa jo vuodesta 2013 lähtien.