KÄYTTÖEHDOT

1. Yleistä

Nämä ehdot koskevat Pure Waste -verkkokaupan käyttöä ja kaikkia sen kautta tehtäviä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, mukaan lukien hintamuutokset, tuotevalikoima tai nämä ehdot. Jos teemme näihin ehtoihin tai tietosuojakäytäntöön merkittäviä muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä asiakkaillemme etukäteen verkkosivullamme.

Verkkokauppa on suunnattu ensisijaisesti suomalaisille kuluttajille. Sitä voivat kuitenkin tietyin rajoituksin käyttää myös ulkomaiset yritykset ja kuluttajat. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöön perustuviin oikeuksiin.

2. Yhteystiedot

Pure Waste Oy
Y-tunnus:25734991
Läkkisepäntie 11, 00620 Helsinki

Verkkokaupan asiakaspalvelu
store@purewaste.com
www.purewaste.com

3. Tilaukset

Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät kriteerit ja annat itsestäsi aidot ja tarkat tiedot. Sinun on oltava 18-vuotias voidaksesi tilata Pure Waste -verkkokaupasta.

Voit tehdä tilauksen rekisteröityneenä asiakkaana tai ilman - luo tili.

Kaikki tilaukset on tehtävä verkossa. Emme hyväksy tilauksia puhelimitse tai sähköpostitse.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tehdyt tilaukset. Sitova tilaussopimus syntyy vasta, kun lähetämme sinulle tilausvahvistuksen, jossa vahvistetaan tilauksesi saatavuus ja toimitusaika.

EU:n ulkopuolisissa tilauksissa asiakas on vastuussa kaikista maansa vaatimista veroista ja tulleista.

Huomaa, että kaikki alennus- ja kampanjakoodit voidaan käyttää vain kerran, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Alennus- tai kampanjakoodeja ei vähennetä jälkikäteen.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta oston jälkeen. Emme vaihda lahjakortteja rahaksi. Henkilötietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on tietosuojaselosteessamme.

4. Maksuehdot

Kaikki verkkokaupassamme ilmoitetut hinnat ovat euromääräisiä.

EU:n ulkopuolisista maista tulevat asiakkaat ovat velvollisia maksamaan Suomen arvonlisäveron sekä oman maansa tullimaksut, paikallisen arvonlisäveron ja vastaavat maksut.

Maksutavat

Klarna-tili, Klarna-lasku & Paypal

Verkkomaksut suoritetaan Paytrail Oy:n (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) verkkosivujen kautta.

Maksut Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla.
Oletetaan, että haluat maksaa Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Tällöin Pure Waste Textiles Oy toimii ainoastaan kyseisten tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Paytrail Oy hoitaa kaikki reklamaatiot ja korvausvaatimukset.

Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla suoritettavien maksujen osalta Paytrail Oy toimii tuotteen kauppiaana ja kauppatapahtuma tapahtuu asiakkaan ja Paytrail Oy:n välillä. Myyjä vastaa kaikista kauppaan liittyvistä vastuista. Paytrail Oy on myös maksun vastaanottaja.

Verkkopankit
Paytrail Oy (FI21228397) tarjoaa rahoitus- ja maksupalveluja verkkomaksamiseen yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksun ja tilittää sen myyjälle. Asiakkaan kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksu.

Paytrail Oy
Y-tunnus: FI21228397
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ, SUOMI
Puh: +358 207 181830

5. Toimitus ja toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja määränpäästä. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaukset useampana toimituksena.

Toimitusmaksut riippuvat valitusta toimitustavasta. Postinumerosi ja maasi määräävät toimitusvaihtoehdot ja kustannukset kansainvälisissä toimituksissa.

Näet käytettävissä olevat toimitustavat ja toimituskulut ennen kassalle menoa.

Huomaa, että käytämme ulkoisia palveluntarjoajia toimituksiin.

Toimitus Suomessa

Lähetämme toimitukset kaikkiin suomalaisiin osoitteisiin (paitsi Ahvenanmaalle) Postin kautta.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa yli 100 euron tilauksille.

Posti- Postipaketti 4,90 €
Paketti toimitetaan valitsemaasi postiin tai pakettilokeroon.

Posti - Paketti kotiinkuljetuksella 9,90 €
Paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen sovittuna ajankohtana.

Lähetysyhtiö lähettää sinulle sähköisen ilmoituksen, kun pakettisi on valmis noudettavaksi. Varmista, että tilausvahvistuksessa näkyy oikea toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä niiden perusteella yhteistyökumppanit, kuten Posti, toimittaa lähetyksen. Emme ole vastuussa virheellisesti syötetyistä toimitus- tai yhteystiedoista, niistä johtuvista toimitusviiveistä tai siitä, että paketit palautetaan toimittamatta.

Toimittamattomat paketit
Huomaa: Posti ja PostNord säilyttävät pakettia seitsemän päivää. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi. Veloitamme 7,80 € toimitus- ja palautusmaksun paketeista, joita asiakas ei nouda.

Toimitusajat
Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on käsitelty ja siirretty Postille tai DHL:lle toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitustavasta ja osoitteesta.

Suomi: 1-4 työpäivää

Kansainvälinen toimitus

DHL on ensisijainen kumppanimme Suomen ulkopuolelle lähetettävissä tilauksissa. DHL toimittaa paketit vastaanottajan toimitusosoitteeseen. Posti toimittaa myös Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Posti toimittaa paketin lähimpään noutopisteeseen.

Posti - Viro, Latvia ja Liettua 9,90 €.
DHL - EU-maat (pl. Islanti, Kypros ja Malta) 9,90 €.
DHL - Sveitsi, Norja, Islanti, Iso-Britannia, Kypros ja Malta 14,90 €.

Verot ja maksut
Toimituksissa EU:n ulkopuolelle asiakas vastaa kohdemaan tulleista ja veroista.

Toimitusajat
Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on käsitelty ja siirretty Postille tai DHL:lle toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitustavasta ja osoitteesta.

EU-maat: 2-6 työpäivää
EU ulkopuoliset: 4-10 työpäivää

6. Palautusehdot

Palautukset Suomessa

Tyytyväisyytesi tilaamiisi tuotteisiin on meille erittäin tärkeää. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla ja testata ostoksiasi. Huomaa: voit palauttaa vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteissa on oltava alkuperäiset kiintolaput kiinnitettynä. Emme hyväksy palautuksia, jotka ovat tahriintuneita, käytettyjä tai joissa on esimerkiksi eläinten karvoja.

Veloitamme palautuksista käytetystä toimitustavasta riippumatta.

Suomi (Postin kautta): 4,90 €.


Kun palautat tuotteita Suomesta, toimi seuraavasti:

Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti.
Kirjoita pakettiin palautusosoitteemme:
Asiakaspalautus
640755
Pure Waste Textiles Oy
Läkkisepäntie 11
00620 Helsinki

Vie paketti postiin tai Postin palvelupisteeseen.
Paketti palautetaan meille valmiiksi maksetulla asiakaspalautustunnisteella. Palautamme sinulle tilauksesi hinnan vähennettynä palautusmaksulla 4,90 €. Palautamme rahasi takaisin, kun olemme saaneet paketin.

Oletetaan, että palautat vain osan tilauksesta ja kokonaissumma on pienempi kuin summa, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen (100 €). Siinä tapauksessa vähennämme palautuksestasi 7,80 euron toimitus- ja palautusmaksun.

Toimittamattomat paketit
Huomaa: Posti säilyttää pakettia 7 päivää. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi. Veloitamme 7,80 € toimitus- ja palautusmaksun paketeista, joita asiakas ei noutaa.

Kansainväliset palautukset

Tyytyväisyytesi tilaamiisi tuotteisiin on meille erittäin tärkeää. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla ja testata ostoksiasi. Huomaa: voit palauttaa vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteissa on oltava alkuperäiset swing-tunnisteet kiinni. Emme hyväksy palautuksia, jotka ovat tahriintuneita, käytettyjä tai joissa on esimerkiksi eläinten karvoja.

Ulkomailla: asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Kun palautat tuotteita Suomen ulkopuolelta, toimi seuraavasti:
Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti.

Lähetä paketti osoitteeseen:
Pure Waste Textiles Oy
Läkkisepäntie 11
00620 Helsinki
Suomi

Huomaa: olet vastuussa paketista siihen asti, kunnes se on toimitettu meille. Hyvitämme rahasi, kun olemme saaneet paketin.

7. Vastuu

Emme ole vastuussa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista esteistä. Tällaisia ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi epätavalliset luonnonilmiöt, kuljetushäiriöt, lakot tai kauppa- tai vientikiellot.

Emme myöskään ole vastuussa verkkokaupan häiriöistä, keskeytyksistä tai käyttökatkoksista.

Kuluttajat

Nämä ehdot eivät rajoita Pure Wasten vastuuta sovellettavien kuluttajansuojalakien nojalla, kuten vastuuta virheistä.

Asiakkaan on havaittava tuotteen vika kohtuullisessa ajassa vian havaitsemisesta, mieluiten viimeistään kahden kuukauden kuluessa.

Yritykset

Pure Waste ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Yhteenlaskettu enimmäisvastuumme vahingoista on rajoitettu 100 prosenttiin ostohinnasta.

8. Verkkokaupan sisällön immateriaalioikeudet

Pure Waste -verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Pure Wasten ja/tai sen yhteistyökumppaneiden tai lisenssinantajien omaisuutta. Pure Wasten verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Pure Waste on rekisteröity tavaramerkki - Pure Waste®.

9. Henkilötiedot ja tietosuoja

Olemme vastuussa asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

10. Sovellettava laki ja riidat

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säännökset.

Kaikki riidat, joita ei voida ratkaista neuvotteluilla, kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Kuluttajat voivat myös kysyä neuvoa kuluttajaneuvonnasta tai ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan suosituksen saamiseksi.