Maksaminen ja toimitus

Lähetämme toimitukset kaikkiin suomalaisiin osoitteisiin (paitsi Ahvenanmaalle) Postin kautta.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa yli 100 euron tilauksille.

Posti- Postipaketti 4,90 €
Paketti toimitetaan valitsemaasi postiin tai pakettilokeroon.

Posti - Paketti kotiinkuljetuksella 9,90 €
Paketti toimitetaan toimitusosoitteeseen sovittuna ajankohtana.

Lähetysyhtiö lähettää sinulle sähköisen ilmoituksen, kun pakettisi on valmis noudettavaksi. Varmista, että tilausvahvistuksessa näkyy oikea toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä niiden perusteella yhteistyökumppanit, kuten Posti, toimittaa lähetyksen. Emme ole vastuussa virheellisesti syötetyistä toimitus- tai yhteystiedoista, niistä johtuvista toimitusviiveistä tai siitä, että paketit palautetaan toimittamatta.

Toimittamattomat paketit
Huomaa: Posti ja PostNord säilyttävät pakettia seitsemän päivää. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi. Veloitamme 7,80 € toimitus- ja palautusmaksun paketeista, joita asiakas ei nouda.

Toimitusajat
Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on käsitelty ja siirretty Postille tai DHL:lle toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitustavasta ja osoitteesta.

Suomi: 1-4 työpäivää

DHL on ensisijainen kumppanimme Suomen ulkopuolelle lähetettävissä tilauksissa. DHL toimittaa paketit vastaanottajan toimitusosoitteeseen. Posti toimittaa myös Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Posti toimittaa paketin lähimpään noutopisteeseen.

Posti - Viro, Latvia ja Liettua 9,90 €.
DHL - EU-maat (pl. Islanti, Kypros ja Malta) 9,90 €.
DHL - Sveitsi, Norja, Islanti, Iso-Britannia, Kypros ja Malta 14,90 €.

Verot ja maksut
Toimituksissa EU:n ulkopuolelle asiakas vastaa kohdemaan tulleista ja veroista.

Toimitusajat
Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksesi on käsitelty ja siirretty Postille tai DHL:lle toimitettavaksi. Toimitusaika riippuu toimitustavasta ja osoitteesta.

EU-maat: 2-6 työpäivää
EU ulkopuoliset: 4-10 työpäivää

Klarna-tili, Klarna-lasku & Paypal

Verkkomaksut suoritetaan Paytrail Oy:n (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) verkkosivujen kautta.

Maksut Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla.
Oletetaan, että haluat maksaa Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Tällöin Pure Waste Textiles Oy toimii ainoastaan kyseisten tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Paytrail Oy hoitaa kaikki reklamaatiot ja korvausvaatimukset.

Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla suoritettavien maksujen osalta Paytrail Oy toimii tuotteen kauppiaana ja kauppatapahtuma tapahtuu asiakkaan ja Paytrail Oy:n välillä. Myyjä vastaa kaikista kauppaan liittyvistä vastuista. Paytrail Oy on myös maksun vastaanottaja.

Verkkopankit
Paytrail Oy (FI21228397) tarjoaa rahoitus- ja maksupalveluja verkkomaksamiseen yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksun ja tilittää sen myyjälle. Asiakkaan kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksu.

Paytrail Oy
Y-tunnus: FI21228397
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ, SUOMI
Puh: +358 207 181830