Palautus -ja vaihto

Tyytyväisyytesi tilaamiisi tuotteisiin on meille erittäin tärkeää. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla ja testata ostoksiasi. Huomaa: voit palauttaa vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteissa on oltava alkuperäiset kiintolaput kiinnitettynä. Emme hyväksy palautuksia, jotka ovat tahriintuneita, käytettyjä tai joissa on esimerkiksi eläinten karvoja.

Veloitamme palautuksista käytetystä toimitustavasta riippumatta

Suomi (Postin kautta): 4,90 €.


Kun palautat tuotteita Suomesta, toimi seuraavasti:

Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti.
Kirjoita pakettiin palautusosoitteemme:
Asiakaspalautus
640755
Pure Waste Textiles Oy
Läkkisepäntie 11 A
00620 Helsinki

Vie paketti postiin tai Postin palvelupisteeseen.
Paketti palautetaan meille valmiiksi maksetulla asiakaspalautustunnisteella. Palautamme sinulle tilauksesi hinnan vähennettynä palautusmaksulla 4,90 €. Palautamme rahasi takaisin, kun olemme saaneet paketin.

Oletetaan, että palautat vain osan tilauksesta ja kokonaissumma on pienempi kuin summa, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen (100 €). Siinä tapauksessa vähennämme palautuksestasi 7,80 euron toimitus- ja palautusmaksun.

Toimittamattomat paketit
Huomaa: Posti säilyttää pakettia 7 päivää. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi. Veloitamme 7,80 € toimitus- ja palautusmaksun paketeista, joita asiakas ei noutaa.

Tyytyväisyytesi tilaamiisi tuotteisiin on meille erittäin tärkeää. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla ja testata ostoksiasi. Huomaa: voit palauttaa vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Tuotteissa on oltava alkuperäiset swing-tunnisteet kiinni. Emme hyväksy palautuksia, jotka ovat tahriintuneita, käytettyjä tai joissa on esimerkiksi eläinten karvoja.

Ulkomailla: asiakas maksaa palautuksen postikulut.

Kun palautat tuotteita Suomen ulkopuolelta, toimi seuraavasti:
Pakkaa palautettava tuote asianmukaisesti.

Lähetä paketti osoitteeseen:
Pure Waste Textiles Oy
Läkkisepäntie 11 A
00620 Helsinki
Suomi

Huomaa: olet vastuussa paketista siihen asti, kunnes se on toimitettu meille. Hyvitämme rahasi, kun olemme saaneet paketin.

Vaihdot Suomessa
Voimme vaihtaa tuotteen toiseen kokoon kerran ilmaiseksi.

Ota yhteyttä store@purewaste.com ennen tuotteen palauttamista meille, jotta voimme varmistaa, että haluamaasi kokoa on varastossa.

Ainoa tapa vaihtaa tuote kokonaan toiseen tuotteeseen on palauttaa se. Palauta tuote normaalina palautuksena ja tilaa uusi tuote verkkokaupastamme.

Vaihdot ulkomailta
Tuotteen vaihto ulkomailta tapahtuu palautuksen kautta. Palauta haluttu tuote tavallisena palautuksena ja tilaa korvaava tuote verkkokaupastamme.

Pyrimme aina toimittamaan ensiluokkaisia tuotteita, mutta joskus emme siinä onnistu. Mikäli olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, ota yhteyttä osoitteeseen store@purewaste.com. Huolehtiessamme reklamaatioista otamme vastuun sekä palautuskustannuksista että uuden korvaavan tuotteen lähettämisestä aiheutuvista kustannuksista.