VASTUULLISUUS

Olemme työskennelleet vaatteiden kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Vastuullisuudella tarkoitamme liiketoimintamme jatkuvaa parantamista ja pienimmänkin yksityiskohdan tarkastelemista kokonaisvaltaisesti. Parannamme toimintaamme ja teemme yhteistyötä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa vastuullisten ratkaisujen löytämiseksi. Haluamme innostaa muita ottamaan askeleita samaan suuntaan ja rohkaista uudelleen ajattelemaan ja kyseenalaistamaan.

Mielestämme kierrätys on normi ja vastuullinen toiminta ainoa uskottavana tapana tehdä liiketoimintaa. Nämä ovat asioita jotka määrittelevät ihmiskunnan edellytykset nyt ja tulevaisuudessa. Toivomme, että kaikki voivat olla kanssamme samaa mieltä näistä.

Pure Waste | Numbers -video

KIERRÄTYS

Puuvilla on yksi maailman käytetyimmistä tekstiilikuiduista. Maailmanlaajuinen muotiteollisuus kuluttaa vuosittain noin 27,3 miljardia kiloa puuvillaa, josta 15 prosenttia jää käyttämättä pääasiassa leikkauujätteenä. Tämä on 4,1 miljardia kiloa käyttökelpoista puuvillaa, mikä vastaa 109 750 kuorma-autollista hyvää ja toimivaa materiaalia. Tämä on tärkein syy siihen, että käytämme raaka-aineena tekstiiliteollisuuden puuvillaista leikkuujätettä.

Tutustu kierrätysprosessiimme

TUOTANTO

Tuotantomme tapahtuu Intiassa, jossa meillä on käytössämme runsaasti puuvillaista leikkuujätettä. Sijainti oli meille looginen valinta, intialaisen osakkeenomistajamme läsnäolon takia, sekä koska Intiassa on tarvittava infrastruktuuri ja asiantuntemus tekstiilien mekaanista kierrätystä varten.

Läpinäkyvyys ja avoimuus ovat avainasemassa tekstiiliteollisuuden työolojen ja ympäristövaikutusten parantamisessa. Uskomme pitkäaikaisiin kumppanuuksiin sekä avoimeen ja rakentavaan yhteistyöhön.

Lue lisää tuotannostamme

360º KÄYTÄNTÖ

Etsimme jatkuvasti suljetun kierron ratkaisuja, jotta raaka-aineemme pysyisivät pitkään käytössä.

Olemme sitoutuneet parantamaan toimintaamme ja ottamaan huomioon kaikki kestävän kehityksen näkökohdat. Osana tätä sitoumusta asetamme etusijalle kiertotalouden, johon kuuluu materiaalien tehokas käyttö ja uudelleenkäyttö aina kun mahdollista. Olemme menestyksekkäästi käyttäneet teollisuus peräisen jätteen lisäksi myös kuluttajapoistotekstiilejä tuotteidemme raaka-aineena. Otamme myös vanhat Pure Waste -tuotteet takaisin elinkaarensa lopussa ja teemme niistä uusia kankaita. Emme rajoita kierrätysmateriaalien käyttöä vain kankaisiin tai vaatteisiin, sillä lähes kaikki raaka-aineemme ovat kierrätettyjä ja käytämme myös kaiken mahdollisen uudelleen, pahvilaatikoista pusseihin. Pyrimme pitämään valmistetut tuotteet käytössä mahdollisimman pitkään ennen niiden kierrätystä.

Tutustu 360º-käytäntöömme

LÄPINÄKYVYYS

Pyrkimys parempaan alkaa myöntämällä, että kukaan ei ole täydellinen.

Edistyksellisen toiminnan edellytys on olla avoin ja rehellinen. Parannuksia saadaan toteutettua ainoastaan, myöntämällä, että parannuksia on tehtävä. Raportoimme toiminnastamme ja mahdollistamme tiedon saannin. Tietoa löytyy meille jo paljon, mutta parannuksia tapahtuu silti koko ajan. Avoimuus on välttämätöntä luottamuksen rakentamiseksi ja myönteisen maineen ylläpitämiseksi. Olemme sitoutuneet olemaan avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme.

Lue lisää Progress Reportistamme